Veganistisch eten in Breda, ontdek het zelf!

Tapas in een veganistisch restaurant in Breda? Dan moet je 100% zeker bij Tapasbar Plan B zijn in het centrum van Breda. Wil jij het liefst de meest verse tapas die je kunt vinden in Breda en omstreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze koks nemen je graag mee in onze heerlijke, diverse wereldkeuken waar veganistisch eten centraal staat.

Tapas bestellen in Breda

Onze tapas gerechten zijn te bestellen van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Geloof je niet dat je bij ons het lekkerste vega eten van Breda kunt bestellen? In ons Spaanse tapas restaurant hebben we een ruim aanbod van zowel warme, als koude tapas gerechten. Wat te denken van een van onze uitblinkers zoals: Olia Fritas, Gambas Al Ajillo, of de Vegan kebab? Afijn, misschien lees je het liever zelf. Bekijk hier onze volledig menukaart met verschillende veganistisch opties, of bekijk je misschien liever onze drankkaart?

Veganistisch uit eten in Breda

Begin 2018 zijn wij als Spaans restaurant in Breda begonnen op het Kasteelplein. Wij wilde nét even wat anders doen, dan de andere (tapas) restaurants in het centrum, vandaar de keuze voor een Spaans restaurant. Daarbij was het voor ons belangrijk om mee te bewegen in de huidige tijdsgeest, vandaar de keuze om ons te specialiseren in de veganistische keuken. Kom gerust langs voor een vegan lunch in Breda, of laat je verassen tijdens een overheerlijk diner. Er is er altijd een (tapasbar) Plan B!

Ga voor smaak, sfeer & karakter bij Plan B!

Onze tapasbar is knus, sfeervol en er heerst een vertrouwde huiselijke sfeer. Lekker op je gemak tafelen en bijkletsen met bekenden in een omgeving die voelt als thuis? We zien je graag verschijnen bij onze mooie zaak! Plan B ligt midden in het centrum van Breda, maar wel in het rustige deel waar het niet wemelt van de toeristen.

Ontdek het onbekende, kies voor verse en lokale producten, kies voor Tapasbar Plan B!

We zien je graag verschijnen bij Tapasbar Plan B!

Kom gezellig langs bij Plan B. Reserveren is wel gewenst, dit kan via de app, e-mail of op onze website. We zien je graag verschijnen!

Telefoonnummer: 06 – 28 40 43 94;
E-mail: info@tapasbarplanb.nl;
Online: dat kan je hier doen;

Op woensdag & donderdag zijn wij geopend vanaf 17:00 uur. Vrijdag, zaterdag & zondag openen wij onze deuren al om 15:00 uur.

Al eens eerder bij Tapasbar Plan B geweest, maar je wilt nog een keer vegan eten in Breda?

Super. Houden we van! Wij zijn erg benieuwd naar je ervaring met ons, en je zou ons een enorm plezier doen als je ons dit wilt vertellen. Ja? Bedankt. Via TripAdvisor horen we graag wat je van je eerder bezoek vondt.