Vegetarisch uit eten Breda

Dus jij wilt lekker vegetarisch uiteten in Breda centrum? Mooi, dan hebben wij een match! Lekker eten is wat onze koks het liefste bereiden, zelfs met heel veel passie & liefde. Zij nemen je graag mee met in onze diverse wereldkeuken, met heerlijke, uiteenlopende gerechten zonder vlees. We zien je graag langskomen bij ons vega restaurant in Breda!

Vegetarisch restaurant in Breda centrum!

Lekker vegetarisch eten, een gezellige borrel, of gewoon genieten van je weekend? Vegetarisch uit eten in Breda kan altijd bij Plan B. Onze keuken is op woensdag en donderdag geopend vanaf klokslag 17:00 uur. In het weekend (en dus ook op vrijdag) staan onze deuren spreekwoordelijk vanaf 15:00 uur open. Wil je onze hardlopers zien op de menukaart? Of kijk je liever in onze drankkaart? Zo Klik dan op de knop en zorg ervoor dat jij vooraf al op de hoogte bent van het drankje waar jij je weekend mee gaat beginnen, of juist met welk drankje jij je drukke dag gaat afsluiten!

Menu

Lekkerste vega restaurant in Breda

Ben je op zoek naar een vega restaurant in Breda? Vega eten in Breda, dat doe je natuurlijk bij Plan B. Vorig jaar opende ons restaurant, waarbij onze visie op tapas wat afwijkt van de standaard. Wij gaan verder dan alleen maar Spaanse tapas. Wij hebben alle grenzen weggehaald en nemen jullie mee in onze heerlijke, diverse wereldkeuken. Bij Plan B zijn grenzen sowieso niet belangrijk. Iedereen is welkom en mag zich thuis voelen. Onze koks zijn expert in het serveren van vegetarisch eten en dat maakt ons specialist op het gebied van vega eten in Breda!

Ga voor smaak, sfeer & karakter bij Plan B!

Ons restaurant is knus, sfeervol en er heerst een vertrouwde huiselijke sfeer. Lekker op je gemak tafelen en bijkletsen met bekenden in een omgeving die voelt als thuis? We zien je graag verschijnen bij onze mooie zaak! Plan B ligt midden in het centrum van Breda, maar wel in het rustige deel waar het niet wemelt van de toeristen.

Ontdek het onbekende, kies voor verse en lokale producten, kies voor Plan B!

Drankkaart

Heerlijk, jullie hebben mij overtuigd. Waar kan ik reserveren?

Join the club! Wie zien je graag bij ons terug aan tafel (of aan de bar). Wil je online een reservering doen, of doe je dit liever via de app, of e-mail. Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden.

Telefoonnummer: 06 – 28 40 43 94;

E-mail: info@tapasbarplanb.nl;
Online reserveren: dat kan je via de knop hieronder doen;

Op woensdag & donderdag zijn wij vanaf vanaf 17:00 uur geopend. Op vrijdag, zaterdag & zondag openen wij onze deuren iets eerder, namelijk 15:00 uur!

Reserveren

We leven niet meer in 1994, dus ook wij zijn actief op Social Media

Natuurlijk zijn wij actief op Social Media. Van Facebook tot Instagram, overal nemen wij je mee in onze keuken, de zaak en achter de schermen.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op Facebook of Instagram.

Maar als je de echte Plan B beleving wil hebben, dan moet je even reserveren!

Reserveren

Galerij

Kom gezellig langs!

Reserveer snel je tafel

Reserveren

Vragen? Mail naar info@tapasbarplanb.nl

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 17:00 tot 23:00
  • Woensdag 17:00 tot 23:00
  • Donderdag 17:00 tot 23:00
  • Vrijdag 17:00 tot 23:00
  • Zaterdag 15:00 tot 23:00
  • Zondag 15:00 tot 23:00

Reserveren kun je leren.