Tapas Restaurant Breda

Opzoek naar een tapas restaurant in het centrum van Breda? Dan moet je 100% zeker bij Tapasbar Plan B zijn in het centrum van Breda. Ben jij vegetarier en/of veganist, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze koks nemen je graag mee in onze heerlijke, diverse wereldkeuken.

Welke gerechten staan er bij Tapasbar Plan B op het menu?

Onze tapas gerechten zijn te bestellen van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Wij hebben een ruim aanbod van zowel warme, als koude tapas gerechten. Wat te denken van een van onze uitblinkers zoals: Olia Fritas, Gambas Al Ajillo, of de Rendang? Afijn, misschien lees je het liever zelf. Bekijk hier onze volledig menukaart, of bekijk je misschien liever onze drankkaart

Menu

Tapas Restaurant Plan B bestaat al ruim 4 jaar in het centrum van Breda!

Begin 2018 zijn wij gevestigd in het centrum van Breda, op het Kasteelplein. Wij wilde nét even wat anders doen, dan de andere (tapas) restaurants in het centrum van Breda. Oftewel, geen onbeperkt tapas eten, maar juist genieten van heerlijke wereldrecepten. Aangezien je waarschijnlijk zelf geen zin hebt om te koken, is er altijd een (tapasbar) Plan B!

Drankkaart

Ga voor smaak, sfeer & karakter bij Plan B

Ons restaurant is knus, sfeervol en er heerst een vertrouwde huiselijke sfeer. Lekker op je gemak tafelen en bijkletsen met bekenden in een omgeving die voelt als thuis? We zien je graag verschijnen bij onze mooie zaak! Plan B ligt midden in het centrum van Breda, maar wel in het rustige deel waar het niet wemelt van de toeristen.

Ontdek het onbekende, kies voor verse en lokale producten, kies voor Plan B!

Reserveren

Ik wil tapas eten in Breda, bij Plan B. En nu?

Leuk. Je bent bij ons altijd van harte welkom en je kan bij ons reserveren via de app, e-mail of gewoon op de website. Je mag zelf kiezen!

Telefoonnummer: 06 – 28 40 43 94;

E-mail: info@tapasbarplanb.nl;
Online reserveren: dat kan je via de knop hieronder doen;

Op woensdag & donderdag zijn wij vanaf vanaf 17:00 uur geopend. Op vrijdag, zaterdag & zondag openen wij onze deuren iets eerder, namelijk 15:00 uur!

Reserveren

Galerij

Kom gezellig langs!

Reserveer snel je tafel

Reserveren

Vragen? Mail naar info@tapasbarplanb.nl

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 17:00 tot 23:00
  • Woensdag 17:00 tot 23:00
  • Donderdag 17:00 tot 23:00
  • Vrijdag 17:00 tot 23:00
  • Zaterdag 15:00 tot 23:00
  • Zondag 15:00 tot 23:00

Reserveren kun je leren.