Tapas Restaurant Breda

Opzoek naar een tapas restaurant in het centrum van Breda? Dan moet je 100% zeker bij Tapasbar Plan B zijn in het centrum van Breda. Ben jij vegetarier en/of veganist, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze koks nemen je graag mee in onze heerlijke, diverse wereldkeuken.

Welke gerechten staan er bij Tapasbar Plan B op het menu?

Onze tapas gerechten zijn te bestellen van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Wij hebben een ruim aanbod van zowel warme, als koude tapas gerechten. Wat te denken van een van onze uitblinkers zoals: Olia Fritas, Gambas Al Ajillo, of de Rendang? Afijn, misschien lees je het liever zelf. Bekijk hier onze volledig menukaart, of bekijk je misschien liever onze drankkaart?

tapas restaurant breda

Tapas Restaurant Plan B bestaat al ruim 1 jaar in het centrum van Breda!

Begin 2018 zijn wij gevestigd in het centrum van Breda, op het Kasteelplein. Wij wilde nét even wat anders doen, dan de andere (tapas) restaurants in het centrum van Breda. Oftewel, geen onbeperkt tapas eten, maar juist genieten van heerlijke wereldrecepten. Aangezien je waarschijnlijk zelf geen zin hebt om te koken, is er altijd een (tapasbar) Plan B!

Ik wil tapas eten in Breda, bij Plan B. En nu?

Leuk. Je bent bij ons altijd van harte welkom en je kan bij ons reserveren via de app, e-mail of gewoon op de website. Je mag zelf kiezen!

Telefoonnummer: 06 – 28 40 43 94;
E-mail: info@tapasbarplanb.nl;
Online: dat kan je hier doen;

Op woensdag & donderdag zijn wij geopend vanaf 17:00 uur. Vrijdag, zaterdag & zondag openen wij onze deuren al om 15:00 uur.

Al eens eerder bij Tapasbar Plan B geweest, maar je wilt nog een keer langskomen?

Super. Houden we van! Wij zijn erg benieuwd naar je ervaring met ons, en je zou ons een enorm plezier doen als je ons dit wilt vertellen. Ja? Bedankt. Via TripAdvisor horen we graag wat je van je eerder bezoek vondt.