Lekker tapas eten in Breda? Dan ben je bij Plan B in het centrum van Breda aan het juiste adres! Ben je bang dat je bij ons alleen maar Spaanse tapas kan eten? Dan heb je het mis. Als het gaat om eten, hebben wij geen grenzen. Sterker nog, wij nemen je graag mee in onze heerlijke, diverse wereldkeuken.

Welke hapas gerechten staan er bij Plan B op het menu?

Onze tapas gerechten zijn te bestellen van woensdag tot en met zondag vanaf klokslag 17:00 uur. Op vrijdag tot zondag zelfs vanaf 15:00u. Wat dacht je van een van onze hardlopende, koude hapas gerechten, zoals de Combi Plan-K of de vegan Plan-K? We kunnen natuurlijk alle ingrediënten voor je opsommen, maar waarschijnlijk neem je liever zelf een kijkje op onze menukaart.

Menu

Waar komt Plan B vandaan, en sinds wanneer bestaan jullie?

Begin 2018 zijn wij gevestigd in het centrum van Breda, op het Kasteelplein. Wij wilde nét even wat anders doen, dan de standaard tapas restaurants. Oftewel, geen onbeperkt tapas eten, maar juist genieten van heerlijke wereldrecepten. Aangezien je waarschijnlijk zelf geen zin hebt om te koken, is er altijd een Plan B!

Ik wil tapas eten in Breda, bij Plan B. En nu?

Simpel. Ook wij gaan met de tijd mee, en daarom kan je je tafel bij ons online reserveren, maar je kan ons ook appen of een e-mail sturen. Makkelijk toch? Je app mag naar: 06 – 28 40 43 94, e-mails worden dagelijks gelezen op het e-mailadres: brent@tapasbarplanb.nl en als je gewoon online je tafel & tijd wilt reserveren, mag je dat hieronder doen.

Reserveren

Al eens eerder bij Tapasbar Plan B geweest, maar je wilt nog een keer langskomen?

Je bent niet de enige hoor, en we zien je uiteraard graag nog eens terug. Maar als je al eens eerder bij ons bent geweest, zijn we erg benieuwd naar je mening! Zou je ons willen beoordelen op TripAdvisor? Daar zou je ons in ieder geval een groot plezier mee doen.

Review achterlaten

Galerij

Kom gezellig langs!

Reserveer snel je tafel

Reserveren

Vragen? Mail naar info@tapasbarplanb.nl

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 17:00 tot 23:00
  • Woensdag 17:00 tot 23:00
  • Donderdag 17:00 tot 23:00
  • Vrijdag 17:00 tot 23:00
  • Zaterdag 15:00 tot 23:00
  • Zondag 15:00 tot 23:00

Reserveren kun je leren.