Tapas eten in Breda

Lekker tapas eten in Breda? Dan ben je bij Tapasbar Plan B in het centrum van Breda aan het juiste adres! Ben je bang dat je bij ons alleen maar Spaanse tapas kan eten? Dan heb je het mis. Als het gaat om eten, hebben wij geen grenzen. Sterker nog, wij nemen je graag mee in onze heerlijke, diverse wereldkeuken.

Welke tapas gerechten staan er bij Tapasbar Plan B op het menu?

Onze tapas gerechten zijn te bestellen van woensdag tot en met zondag vanaf klokslag 17:00 uur. Wat te denken van een van onze hardlopende, koude tapas gerechten, zoals de Carne Asada of de Salade Plan-T? We kunnen natuurlijk alle ingredienten voor je opsommen, maar waarschijnlijk neem je liever zelf een kijkje op onze menukaart, of drankkaart.

Tapas eten in Breda centrum

Waar komt Tapasbar Plan B vandaan, en sinds wanneer bestaan jullie?

Begin 2018 zijn wij gevestigd in het centrum van Breda, op het Kasteelplein. Wij wilde nét even wat anders doen, dan de standaard tapas restaurants. Oftewel, geen onbeperkt tapas eten, maar juist genieten van heerlijke wereldrecepten. Aangezien je waarschijnlijk zelf geen zin hebt om te koken, is er altijd een (tapasbar) Plan B!

Ik wil tapas eten in Breda, bij Plan B. En nu?

Simpel. Ook wij gaan met de tijd mee, en daarom kan je je tafel bij ons online reserveren, maar je kan ons ook appen of een e-mail sturen. Makkelijk toch? Je app mag naar: 06 – 28 40 43 94, e-mails worden dagelijks gelezen op het e-mailadres: info@tapasbarplanb.nl en als je gewoon online je tafel & tijd wilt reserveren, mag je dat hier doen.

Op woensdag & donderdag zijn wij geopend vanaf 17:00 uur. Vrijdag, zaterdag & zondag doen wij de deuren om 15:00 uur al open!

Al eens eerder bij Tapasbar Plan B geweest, maar je wilt nog een keer langskomen?

Je bent niet de enige hoor, en we zien je uiteraard graag nog eens terug. Maar als je al eens eerder bij ons bent geweest, zijn we erg benieuwd naar je mening! Zou je ons hier willen beoordelen op TripAdvisor? Daar zou je ons in ieder geval een groot plezier mee doen.