Tapas Breda

Tapas bestellen in Breda, of op zoek naar een Spaans restaurant in Breda? Dan moet je 100% zeker bij Tapasbar Plan B zijn in het centrum van Breda. Wil jij het liefst de meest verse tapas die je kunt vinden in Breda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze koks nemen je graag mee in onze heerlijke, diverse wereldkeuken waar tapas centraal staat.

Tapas bestellen in Breda

Onze tapas gerechten zijn te bestellen van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Geloof je niet dat je bij ons de lekkerste tapas van Breda kunt bestellen? In ons Spaanse tapas restaurant in Breda hebben we een ruim aanbod van zowel warme, als koude tapas gerechten. Wat te denken van een van onze uitblinkers zoals: Olia Fritas, Gambas Al Ajillo, of de Rendang? Afijn, misschien lees je het liever zelf. Bekijk hier onze volledig menukaart, of bekijk je misschien liever onze drankkaart?

tapas bestellen Breda

Spaans restaurant Breda

Begin 2018 zijn wij als Spaans restaurant in Breda begonnen op het Kasteelplein. Wij wilde nét even wat anders doen, dan de andere (tapas) restaurants in het centrum, vandaar de keuze voor een Spaans restaurant. Oftewel, geen onbeperkt tapas eten in Breda, maar wel voor de prijs waar je normaal onbeperkt voor uiteten gaat. Aangezien je waarschijnlijk zelf geen zin hebt om te koken, is er altijd een (tapasbar) Plan B!

Ga voor smaak, sfeer & karakter bij Plan B!

Onze tapasbar is knus, sfeervol en er heerst een vertrouwde huiselijke sfeer. Lekker op je gemak tafelen en bijkletsen met bekenden in een omgeving die voelt als thuis? We zien je graag verschijnen bij onze mooie zaak! Plan B ligt midden in het centrum van Breda, maar wel in het rustige deel waar het niet wemelt van de toeristen.

Ontdek het onbekende, kies voor verse en lokale producten, kies voor Tapasbar Plan B!

Ik heb zin om tapas te eten in Breda. En nu?

Leuk. Je bent bij ons altijd van harte welkom en je kan bij ons reserveren via de app, e-mail of gewoon op de website. Je mag zelf kiezen!

Telefoonnummer: 06 – 28 40 43 94;
E-mail: info@tapasbarplanb.nl;
Online: dat kan je hier doen;

Op woensdag & donderdag zijn wij geopend vanaf 17:00 uur. Vrijdag, zaterdag & zondag openen wij onze deuren al om 15:00 uur.

Al eens eerder bij Tapasbar Plan B geweest, maar je wilt nog een keer langskomen?

Super. Houden we van! Wij zijn erg benieuwd naar je ervaring met ons, en je zou ons een enorm plezier doen als je ons dit wilt vertellen. Ja? Bedankt. Via TripAdvisor horen we graag wat je van je eerder bezoek vondt.