Opzoek naar een Restaurant in Breda? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Breda, en met onze diverse wereldkeuken, nemen onze koks je graag mee in de wereld van lekkere gerechten.

Tapas eten in het gezelligste Restaurant van Breda?

Van woensdag tot en met zondag serveren wij onze heerlijke gerechten vanaf 17:00 uur. Ons ruime aanbod van warme en koude tapas gerechten, zorgt ervoor dat er altijd iets bij zit waar ook jij van kan genieten. Wat te denken van een van onze uitblinkers zoals: Tonijn Tataki of Rendang? Wil je meer van onze menukaart zien, ben je benieuwd naar de prijs, of neem je liever een kijkje in onze drankkaart? Klik dan op de links!

Menu

Tapasbar Plan B bestaat al ruim 4 jaar in het centrum van Breda!

Sinds 2018 hebben wij ons restaurant gevestigd in hartje Breda, op het Kasteelplein. Onze visie op tapas wijkt wat af van de standaard: We gaan verder dan alleen Spaanse tapas. We hebben de grenzen weggehaald en nemen jullie mee in onze heerlijke, diverse wereldkeuken. Bij Plan B zijn grenzen sowieso niet belangrijk. Iedereen is welkom en mag zich thuis voelen. Wat je ook eet, wie je ook bent en wat je idealen ook zijn.

Ik wil tapas eten in Breda, bij Plan B. En nu?

Simpel. Ook wij gaan met de tijd mee, en daarom kan je je tafel bij ons online reserveren, maar je kan ons ook appen of een e-mail sturen. Makkelijk toch? Je app mag naar: 06 – 28 40 43 94, e-mails worden dagelijks gelezen op het e-mailadres: brent@tapasbarplanb.nl en als je gewoon online je tafel & tijd wilt reserveren, mag je dat hieronder doen.

Reserveren

Al eens eerder bij Plan B geweest, maar je wilt nog een keer langskomen?

Je bent niet de enige hoor, en we zien je uiteraard graag nog eens terug. Maar als je al eens eerder bij ons bent geweest, zijn we erg benieuwd naar je mening! Zou je ons willen beoordelen op TripAdvisor? Daar zou je ons in ieder geval een groot plezier mee doen.

Review achterlaten

Galerij

Kom gezellig langs!

Reserveer snel je tafel

Reserveren

Vragen? Mail naar info@tapasbarplanb.nl

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 17:00 tot 23:00
  • Woensdag 17:00 tot 23:00
  • Donderdag 17:00 tot 23:00
  • Vrijdag 17:00 tot 23:00
  • Zaterdag 15:00 tot 23:00
  • Zondag 15:00 tot 23:00

Reserveren kun je leren.