Restaurant Breda

Opzoek naar een Restaurant in Breda? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Breda, en met onze diverse wereldkeuken, nemen onze koks je graag mee in de wereld van lekkere gerechten.

Tapas eten in het gezelligste Restaurant van Breda?

Van woensdag tot en met zondag serveren wij onze heerlijke gerechten vanaf 17:00 uur. Ons ruime aanbod van warme en koude tapas gerechten, zorgt ervoor dat er altijd iets bij zit waar ook jij van kan genieten. Wat te denken van een van onze uitblinkers zoals: Truffelkroketjes of Zoete Aardappelfriet? Wil je meer van onze menukaart zien, ben je benieuwd naar de prijs, of neem je liever een kijkje in onze drankkaart? Klik dan op de links!

Restaurant Breda

Tapasbar Plan B bestaat al ruim 1 jaar in het centrum van Breda!

Sinds 2018 hebben wij ons restaurant gevestigd in hartje Breda, op het Kasteelplein. Onze visie op tapas wijkt wat af van de standaard: We gaan verder dan alleen Spaanse tapas. We hebben de grenzen weggehaald en nemen jullie mee in onze heerlijke, diverse wereldkeuken. Bij Plan B zijn grenzen sowieso niet belangrijk. Iedereen is welkom en mag zich thuis voelen. Wat je ook eet, wie je ook bent en wat je idealen ook zijn.

Ik wil reserveren bij Restaurant Plan B in Breda. Hoe nu verder?

Je bent uiteraard altijd van harte welkom bij Tapasbar Plan B. Leuk zelfs! Wil je reserveren via de app, e-mail of via onze website. Alles kan, en alles mag. Lekker makkelijk, toch?

Telefoonnummer: 06 – 28 40 43 94;
E-mail: info@tapasbarplanb.nl;
Online: dat kan je hier doen;

’s Ochtends zijn wij druk bezig met ons restaurant op orde te brengen, zodat je altijd in een heerlijke sfeer, op je gemak, kan komen eten. Daarom zijn wij op woensdag & donderdag geopend vanaf 17:00 uur. Vrijdag, zaterdag & zondag openen wij onze deuren al om 15:00 uur. Speciaal voor de liefhebbers!

Zijn jullie ook actief op Social Media?

Meer dan dat. Wij zijn érg actief op Social Media. Benieuwd naar onze gerechten, borrels, vacatures, of andere zaken? Bekijk dan eens onze Facebook pagina of Instagram account.

P.S. Vergeet ons niet te volgen of te liken! 😉