Plant Based Breda, plantaardig lekker!

Plan(t) B(ased) it’s all in the name! Het perfecte Plan B dat past bij de huidige tijdsgeest en de toekomst. Welkom bij Plant Based in Breda! De eerste vegan junkfood bar in Breda. Onze missie? Vegan eten compleet uit de taboe hoek halen en heerlijk, smaakvol, plant based eten op tafel zetten voor iedereen. Op naar plan A!

Welke gerechten staan er bij Plan(t) B(ased) Breda op het menu?

Onze vegetarische gerechten zijn te bestellen op vrijdag tot en met zondag tussen 17:00 uur en 20:00 uur. Wij hebben een ruim aanbod van zowel warme, als koude gerechten. Wat te denken van een van onze uitblinkers zoals: Vapsalon, Durum Nochicken of de Sate Plan V? Afijn, misschien lees je het liever zelf. Bekijk hier onze volledig menukaart.

Plant Based Breda

Plant Based Breda bestaat al ruim 1 jaar in het centrum van Breda!

Begin 2018 zijn wij gevestigd in het centrum van Breda, op het Kasteelplein. Wij wilde net even wat anders doen, dan de andere restaurants in het centrum van Breda. Oftewel, geen onbeperkt eten, maar juist genieten van een bijzonder en eigentijds concept! Aangezien je waarschijnlijk zelf geen zin hebt om te koken, is er altijd een vegetarisch Plan B!

Ik wil vegetarisch eten in Breda, bij Plan B. En nu?

Leuk. Je bent bij ons altijd van harte welkom en je kan bij ons reserveren via de app, e-mail of gewoon op de website. Je mag zelf kiezen!

Telefoonnummer: 06 – 28 40 43 94;
E-mail: info@tapasbarplanb.nl;
Online: dat kan je hier doen;

Op woensdag & donderdag zijn wij geopend vanaf 17:00 uur. Vrijdag, zaterdag & zondag openen wij onze deuren al om 15:00 uur.

Al eens eerder bij Tapasbar Plan B geweest, maar je wilt nog een keer langskomen?

Super. Houden we van! Wij zijn erg benieuwd naar je ervaring met ons, en je zou ons een enorm plezier doen als je ons dit wilt vertellen. Ja? Bedankt. Via TripAdvisor horen we graag wat je van je eerder bezoek vondt.