Nieuwe Restaurant Breda

Ben jij opzoek naar nieuwe restaurants in Breda? Dan ben je bij ons van harte welkom! Zijn we helemaal nieuw? Nee, dat niet, want we bestaan al 1 jaar! Ons restaurant bevind zich op het Kasteelplein, in het centrum van Breda. Onze koks nemen je graag mee met hun heerlijke gerechten in onze diverse wereldkeuken.

Opzoek naar Nieuwe Restaurants in Breda? Er is altijd een Plan B!

Drukke dag achter de rug en geen zin om te koken? Of ben je gewoon opzoek naar nieuwe restaurants in Breda? Dan is er altijd Plan B. Onze wereldkeuken is iedere woensdag tot en met zondag geopend, en vanaf 17:00 uur nemen onze koks jou dan ook graag mee in een diversiteit aan heerlijke tapasgerechten. Ben je nieuwsgierig naar onze menukaart, , of wil je weten welke drankjes er op onze drankkaart staan? Klik dan op één van de links, of beide!

Nieuwe Restaurants Breda

Tapasbar Plan B bestaat al ruim 1 jaar in het centrum van Breda!

Zoals verteld vallen wij niet helemaal meer in de categorie: ‘nieuwe restaurants in Breda’. Vorig jaar is ons restaurant namelijk geopend in het centrum van Breda. Daarbij bestaat onze menukaart niet alleen maar uit Spaanse tapas, alles behalve. Onze diverse menukaart zorgt ervoor dat er altijd voor iedereen wat lekkers op de kaart staat. Hierbij serveren wij ook nog eens vegetarische en veganistische gerechten. Iedereen is welkom en mag zich thuis voelen. Wat je ook eet, wie je ook bent en wat je idealen ook zijn.

You’ve got me. Ik wil komen eten in jullie Restaurant? Waar moet ik zijn?

Mooi. Gezellig! Wie zien je graag bij ons terug aan tafel (of aan de bar). Wil je online een reservering doen, of doe je dit liever via de app, of e-mail. Bij ons is alles mogelijk.

Telefoonnummer: 06 – 28 40 43 94;
E-mail: info@tapasbarplanb.nl;
Online reserveren: dat kan je hier doen;

Op woensdag & donderdag zijn wij vanaf vanaf 17:00 uur geopend. In het weekend (waarbij vrijdag ook meetelt als weekend) openen wij onze deuren al om 15:00 uur!

Social Media, wat is dat?

Wij nemen je graag mee voor- en achter de schermen van ons restaurant, en daarom zijn wij (natuurlijk) actief op Social Media. Benieuwd naar onze gerechten, borrels, vacatures, of andere zaken? Bekijk dan eens onze Facebook pagina of Instagram account. Wil je weten wie er bij jou aan tafel de bestelling komt opnemen? Kan je ook altijd even ons smoelenboek bekijken.

P.S. Vergeet ons niet te volgen of te liken! 😉