Lekker tapas eten in Breda? Dan ben je bij Plan B in het centrum van Breda aan het juiste adres! Ben je bang dat je bij ons alleen maar Spaanse tapas kan eten? Dan heb je het mis. Als het gaat om eten, hebben wij geen grenzen. Sterker nog, wij nemen je graag mee in onze heerlijke, diverse wereldkeuken.

Tapas in een van de beste restaurants van Breda!

Tapas bestellen of op zoek naar een Spaans restaurant? Kom dan naar Plan B, een van de beste restaurants van Breda centrum. Bij Plan B zorgen we dat voor een hemelse ervaring, beloofd!. Wil jij het liefst de meest verse tapas die je kunt vinden in Breda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze koks nemen je graag mee in onze heerlijke, diverse wereldkeuken waar tapas centraal staat.

Menu

Spaans in een van de beste restaurants in Breda

Begin 2018 zijn wij als Spaans restaurant in Breda begonnen op het Kasteelplein. Wij wilde nét even wat anders doen, dan de andere (tapas) restaurants in het centrum, vandaar de keuze voor een Spaans restaurant. Oftewel, geen onbeperkt tapas eten in Breda, maar wel voor de prijs waar je normaal onbeperkt voor uiteten gaat. Aangezien je waarschijnlijk zelf geen zin hebt om te koken, is er altijd een Plan B!

Drankkaart

Ga voor smaak, sfeer & karakter bij Plan B!

Ons restaurant is knus, sfeervol en er heerst een vertrouwde huiselijke sfeer. Lekker op je gemak tafelen en bijkletsen met bekenden in een omgeving die voelt als thuis? We zien je graag verschijnen bij onze mooie zaak! Plan B ligt midden in het centrum van Breda, maar wel in het rustige deel waar het niet wemelt van de toeristen.

Ontdek het onbekende, kies voor verse en lokale producten, kies voor Plan B!

Reserveren

We zien je graag verschijnen bij Plan B!

Kom gezellig langs bij Plan B. Reserveren is wel gewenst, dit kan via de app, e-mail of op onze website. We zien je graag verschijnen!

Telefoonnummer: 06 – 28 40 43 94;
E-mail: brent@tapasbarplanb.nl;
Online: dat kan je hieronder doen!

Op woensdag & donderdag zijn wij geopend vanaf 17:00 uur. Vrijdag, zaterdag & zondag openen wij onze deuren al om 15:00 uur

Reserveren

Al eens eerder bij Plan B geweest, mooi!

Je bent niet de enige hoor, en we zien je uiteraard graag nog eens terug. Maar als je al eens eerder bij ons bent geweest, zijn we erg benieuwd naar je mening! Zou je ons willen beoordelen op TripAdvisor? Daar zou je ons in ieder geval een groot plezier mee doen.

Review achterlaten

Galerij

Kom gezellig langs!

Reserveer snel je tafel

Reserveren

Vragen? Mail naar info@tapasbarplanb.nl

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 17:00 tot 23:00
  • Woensdag 17:00 tot 23:00
  • Donderdag 17:00 tot 23:00
  • Vrijdag 17:00 tot 23:00
  • Zaterdag 15:00 tot 23:00
  • Zondag 15:00 tot 23:00

Reserveren kun je leren.